Vind 4 Hammershøi krus fra Kähler

EDIT 17/5 kl 2100: 1000 tak for alle jeres besvarelser her og på Facebook. Vi har udtrukket den heldige vinder af de fire kopper. Det blev Gitte D med kommentaren:” Meget fine kopper, er jeg den heldige vinder så vil hvide og marmorgrå, passe fint til kaffetåren hos os”. Vinderen har fået besked 🙂

Vi har været så heldige at få lov til at prøve nogle af de skønne produkter fra Kählers Hammershøi serie. Vi er ret vilde med designet, der er funktionelt, elegant og klassisk. Dseuden matcher det så fint alle vores Mano krus og skåle. Vi har salatfad, tallerkener og skåle i hvid samt kaffekrus i blå og koral. Og så lige den smukke karaffel. Kähler skriver selv om serien:

Hammershøi-stellet er et elegant og enkelt designstel med fine historiske detaljer i naturlige nordiske materialer: keramik, egetræ og glas. Det smukke Hammershøi-stel er udformet med dekorative riller, som tilføjer stellet et klassisk udtryk og lader glasuren fordele sig elegant og let gennemsigtigt hen over keramikkens levende formsprog.

De diskrete riller har samtidig en funktionel fordel og sørger for, at koppen er god at holde om, og at opbevaringsglassene er nemme at åbne. Det smukke stel er løftet en smule fra bordet, så keramikken fremstår stabilt med en let svævende elegance og kombineret med de naturlige farver – hvid, koral, antracitgrå, himmelblå og marmorgrå – bliver de enkelte elementer til små designvidundere i sig selv.

Hammershøi, Kähler Hammershøi, Kähler Hammershøi, KählerEn af jer læsere har mulighed for at vinde 4 krus fra Hammershøi i farver efter eget valg. Krusene har en samlet værdi på 596 kr.

Du skal blot gå ind på Kählers hjemmeside og tjekke farverne på krusene ud. Herefter skal du skrive i kommentarfeltet – helst på Facebook, men ok her på bloggen, hvis du ikke har Facebook – hvilken eller hvilke farver du ønsker krusene i, hvis du vinder.

Vi trækker den heldige vinder på søndag den 17/5 2015 kl 20.00

Hammershøi, Kähler

Produkterne og give away´en er sponsoreret af Kähler.

54 thoughts on “Vind 4 Hammershøi krus fra Kähler

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s