Guide

Det kan være svært at finde rundt på en blog, for de fleste bloggere har deres helt egen form for orden. Denne orden er logisk for bloggeren, der kender bloggen som sin egen bukselomme – men ikke altid for dig som læser. Derfor har vi lavet en lille guide, som forhåbentlig kan hjælpe dig lidt.

Rav Food

  1. Hvis du vil finde en ret med en bestemt ingrediens, kan du søge på f.eks. en grøntsag både i søgefeltet øverst og i “skyen” “Søg opskrift udfra ingrediens“, som ligger i sidemenuen.
  2. Under menuen “Opskrifter finder du alle vores madopskrifter.
  3. Vi har samlet alle LCHF opskrifterne under et, men du kan også gå ind under forskellige emner som f.eks. aftensmad og finde opskrifter, der er LCHF og ikke LCHF. Vi har lavet en særlig kategori til striks LCHF, så en opskrift kan både have betegnelsen LCHF og striks LCHF. Se evt “skyen” “Kategorier” i sidemenuen, hvor du kan finde flere underkategorier.
  4. Nemme og hurtige hverdagsretter er et stort ønske fra mange vores læsere. Vi har derfor lavet en kategori, så de nemme retter er nemme at finde frem. I kategorien Hurtigt & nemt finder du alle de retter, som kan tilberedes på under 30 minutter.
  5. Vores yndlingsretter – altså de retter, som vi laver igen og igen, har vi samlet i kategorien “Husker du“. Her samler vi engang imellem op på yndlingsretterne – og laver sæsonrelevante indlæg.
  6. Vi har samlet alle de sukker eller anden stivelsesholdige opskrifter i kategorien “WARNING indeholder sukker, mel eller store mængder af anden stivelse“.

Her kan du læse en opsamling på vores forbrugerundersøgelse, som vi lavede i oktober 2015. Og ellers – SPØRG – hvis du er i tvivl om noget.

Bedste hilsner

Nina, Katrine og Kathe Rav