Vind 3 x 10 ugers medlemskab til MADLOG

EDIT den 8/2 2016: med lidt forsinkelse har jeg endelig fundet de 3 vindere af 10 ugers medlemskab hos MADLOG. Vinderne er Mark, Maibritt og Ajnat, som alle har fået direkte besked. Tak for jeres mange besvarelser – og rigtig god vind til jer alle på jeres vægttabsrejse. Det koster kun 100 kr for 10 uger på Madlog – og det kunne gå hen og blive de bedste 100 kr, som du har brugt. Man kan aldrig vide.

madlog.dk-logo-000000F7F85185EC9B2914DD9E968A6E04BEBFJeg har været medlem af MADLOG siden oktober 2009, hvor jeg startede min livstilsændring, der gav mig et vægttab på knap 50 kg. I lange perioder logger jeg ikke min mad, men bruger udelukkende deres store database over madvarer, hvis jeg lige skal tjekke næringsindholdet på noget mad.

I perioder, hvor jeg gerne vil tabe nogle kilo, logger jeg al min mad og kan således holde øje med kalorieindtag og fordelingen af proteiner/ kulhydrater/ fedtstoffer i maden. Her har MADLOG været en god hjælp for mig, idet jeg siden 2009 både har spist low carb – almindelig LCHF – striks LCHF. For tiden spiser jeg liberal LCHF med fokus på at få mange proteiner.

MADLOG vil gerne forære 3 af jer læsere et 10 ugers medlemskab. Du vil på denne måde kunne afprøve konceptet og se, om det kan give dig lige så meget, som det har givet mig. Har du lyst til at fortsætte, koster det kun 99 kr/ 10 uger.

Vi trækker 3 vindere søndag den 7/2 kl 20.00

Kathe Rav før og efter

Hvis du gerne vil vinde et 10 ugers medlemskab, skal du blot lægge en kommentar om, hvorfor du kunne tænke dig, at afprøve MADLOG.  Du må meget gerne kommentere ovre på Facebook – eller her, hvis du ikke har facebook.

PS Jeg tør godt afsløre, at jeg logger for tiden. Jeg har skruet OP for proteinerne og NED for fedtet – og det virker ganske fint. Jeg har tabt 4 kg i januar måned.

Præmierne i dette indlæg er sponsoreret af MADLOG.dk

13 thoughts on “Vind 3 x 10 ugers medlemskab til MADLOG

 1. ajnat siger:

  Jeg vil meget gerne i gang med madlog.. Jeg er kommet helt ud af kurs i forhold til min vægt og jeg vejer mere end da jeg var højgravid, hvilket altså er 4 år siden.. :/

  Like

 2. Anne Christiansen siger:

  Jeg vil rigtigt gerne prøve MADLOG, da jeg det seneste år har levet LCHF on/off, jeg har svært ved at finde den rigtige rytme så jeg taber mig, det vil måske hjælpe mig til at se hvor jeg skal sætte ind så det virker bedre for mig 🙂

  Like

 3. Mark siger:

  Jeg ville elske at vinde et abonnement, da jeg er på en livstilshøjskole og ville elske at kunne kontrollere mit forbrug mere præcist!

  Like

 4. Louise Andersen siger:

  Jeg har haft tabt 50 kg vha. slankedoktoren (på nettet), og der er røget ca. 5 kg på igen, og dem vil jeg da gerne af med..
  Jeg havde stor succes med slankedoktoren, og tænker at madlog måske er vejen frem.

  Hav en dejlig dag

  Like

 5. maibritt j siger:

  jeg vil gerne prøve det fordi jeg på egen hånd har tabt 33 kg men jeg er bare gået totalt i stå, så måske kunne det hjælpe mig med at nå de sidste 15 kg 🙂

  Like

 6. Jette siger:

  Har i dag serveret osteboller som burgerboller – med Pulled Pork fyld for mit barnebarn på 7 – det er ikke sådan vi plejer at få det derhjemme var kommentaren ! Men de blev spist med største velbehag. Jeg er i gang med et større vægttab og vil meget gerne være den heldige vinder af de 10 uger med madlog

  Like

 7. Susanne Raben siger:

  Kære Kathe og døtre.
  Jeg har levet efter LCHF principperne i et år og har smidt 18 kg…. Jeg har på intet tidspunkt talt kalorier, logget min mad eller på anden vist målt eller vejet (andet end min krop naturligvis 😜)
  Nu er jeg næsten tilfreds med min krop, men skulle jo gerne lære hvor jeg går galt hvis vægten begynder at stige igen….
  Ikke sådan at forstå at jeg slipper LCHF, men fornemmer jeg er blevet en smule mere liberal nu hvor jeg har tabt mig… Og vil jo så nødig tage hele dynen på igen…
  Mange hilsner
  Susanne

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s