“NUL HVEDE – glutenfri livretter” – anmeldelse & give away

Nul Hvede en boganmeldelse

EDIT 15/2: Så har jeg fundet de 2 vindere. Tusind tak for jeres besvarelser. Det har været rigtig svært at vælge (fremover vil jeg trække lod, det er nemmere) – og jeg ville ønske, at jeg kunne give hver og en af jer en bog. Det kan jeg desværre ikke. Vinderen på FB er Tina Borup – så du kan lave glutenfri mad til dine 2 børn. Her på bloggen har jeg valgt Nina, der gerne vil forære bogen til sin datter, der har glutenintolerans. 

Jeg modtog  et anmeldereksemplar af “NUL HVEDE -glutenfri livretter” af Sandra Pugliese fra FADL´s forlag i den tro, at det er en low carb kogebog. Det vil jeg skynde mig at sige, at det er det ikke. Denne kogebog er til dig, som har glutenallergi eller cøliaki – eller som bare ønsker at leve uden gluten i din kost – og som ikke tæller kulhydrater.

Forfatteren Sandra Pugliese, som er af italiensk oprindelse er professionel kok med sans  og interesse for den sunde mad.  Hun har tidligere udgivet “Smag på livet”, som følger kostrådene fra Kræftens Bekæmpelse.

Sandra Pugliese har lavet en virkelig lækker kogebog med smukke og stilrene billeder. Hendes opskrifter er præget af kvalitet, enkelhed og æstetik. De er nemme at gå til og de er alle illustrerede. Bogen vil være rigtig gavnlig og inspirerende for dig, som er nybegynder udi det glutenfrie køkken – og som ikke har kulhydratfattig mad som 1. prioritet.

Bogen er på 164 sider og er i hardback. De første 20 sider handler om basis varer, når man skal leve uden gluten i sin kost – og nyttige køkkenredskaber.

Herefter er der afsnit, som handler om:

 • morgenmad
 • salater og småretter
 • sandwiches, pizza og wraps
 • varme retter
 • brød og kager
 • samt prikken over i´et (pesto, dips mm)

Boganmeldelse FADL kogebøger-4

 Og nu til vores give away:

Til vores give away har FADL´s forlag sponsoreret 2 eksemplarer af “NUL HVEDE -glutenfri livretter”. Du skal blot skrive en kort kommentar om, hvorfor du gerne vil vinde bogen – allerhelst ovre på Facebook. Hvis du ikke har Facebook, er du velkommen til at lægge en kommentar her på bloggen.

Vi vælger de 2 vindere på søndag den 15/2 kl 20.00.

Anmeldereksemplar og give away er sponsoreret af FADL´s forlag.

Vejledende udsalgspris er 299,95 kr, men bogen kan købes hos Gucca.dk til 226,95 kr.

Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver os en lille kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Prisen er den samme for dig. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv bruger og og kan stå inde for.

 

22 thoughts on ““NUL HVEDE – glutenfri livretter” – anmeldelse & give away

 1. Kathrine Stork siger:

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vinde bogen fordi jeg har problemer med maven, hvilket ofte viser sig når jeg spiser hvedeprodukter – så lidt ekstra inspiration ville gøre mig godt 🙂

  Like

 2. Dorthe Bille siger:

  Min venindes datter har lige fået konstateret hvedeallergi. Denne bog vil helt sikkert gøre hverdagen nemmere for dem

  Like

 3. Louise O siger:

  Først og fremmest super at du tænker på os uden Facebook. Krydser mine fingre og håber jeg vinder bogen da jeg godt kunne bruge noget inspiration til at leve sundere. Elsker brød, pasta osv. og det kunne være rart med nogle sundere alternativer til den traditionelle.

  Like

 4. frk.sveske siger:

  Årh, jeg håber, jeg kan deltage herinde.
  Jeg vil gerne vinde bogen, fordi jeg gerne vil leve glutenfrit – selv om jeg har inviteret flere carbs ind i min kost sammen med træningen.
  KH
  – frk. sveske

  Like

 5. Mette Neland siger:

  Min nevø lider af svær allegi overfor hvede. Jeg kæmper altid med hvad jeg kan lave når de kommer på besøg. Denne bog kunne måske være til inspiration 🙂

  Like

 6. Sophie siger:

  Den vil jeg virkelig gerne vinde. Jeg har levet glutenfrit i en måned nu og kunne virkelig godt bruge noget inspiration, så det ikke bliver alt for kedeligt 🙂

  Like

 7. heidi hr siger:

  min bror har en tarm sygdom som gør han helst skal holde sig fra bl.a. gluten,æg og mælke produkter. det har været rigtig svært at vænne sig til, men der er heldigvis kommet så meget fokus på glutenfri mad efterhånden så det er nemmere at leve på en glutenfri kost. Jeg håber at kunne vinde denne bog så jeg kan lave rigtig lækker mad til ham når han kommer på besøg 🙂

  Like

 8. idawestphall siger:

  Jeg savner så meget inspiration og lysten til at komme i køkkenet og denne bog indeholder bare så meget lækkert jeg gerne vil lave, så krydser fingre 🙂

  Like

 9. Pia H siger:

  Jeg smider også et lod her… min bedste veninde har gluten allergi og oftest er det hende, der står for maden, når vi er sammen. Det vil jeg så gerne lave om på, for hun fortjener, at jeg sætter mig ind i hendes verden.

  – Pia

  Like

 10. trine229 siger:

  Ville elske at vinde den for at bedre kunne forstå hvad min far eventuelt kan spise! Det er ikke rigtig glutenallergi han har – men han tåler ikke hvede, spelt og majs (blandt andet…) (som er i det fleste glutenfrie produkter), så det ville være dejligt at kunne hjælpe han lidt på vej 🙂

  Like

 11. Stine Stentoft siger:

  Jeg har ikke fået konstateret direkte gluten-allergi, men jeg får ofte en kæmpe gravid-mave om aftenen og mistænker at gluten er synderen. Jeg har desværre en stor svaghed for boller og andet brød, og derfor vil bogen være super god for mig til at inspirere mig til nye og gode alternativer, så min mave kan få ro!

  Like

 12. lfrimodt siger:

  Øj, er blevet sendt hjem af lægen med for høje infektionstal, så et lille plaster på såret ville være et hit :o)

  Like

 13. Nina siger:

  Da min store datter (19 år) “lider” af gluten intolerance – tror jeg denne bog ville være en kærkommen gave når hun om ganske kort tid flyver fra reden. Håber at vinde et eksemplar til hende

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s