Skønne salater & vidunderligt tilbehør – boganmeldelse og give away

EDIT den 10/2: vi har desværre ikke hørt fra Sissel, så vi har idag trukket en anden vinder.

EDIT den 8/2 2015 : Tusind tak for alle jeres kommenterer. Så har vi trukket en vinder ovre på FB og en her på bloggen. Vinderen  fra FB blev Sissel B og vinderen på bloggen blev Amalie S.

Bogen “Skønne salater & vidunderligt tilbehør” er skrevet af Emma Martiny – 21 år og blogger gennem 5 år på EmmaMartiny.dk, hvor hun skriver om mad, mode og skønhed. Nu kan Emma Martiny også kalde sig for kogebogsforfatter – det er da imponerende i så ung en alder. Tænk, hvad det kan blive til.

Emma Martinys motivation for at skrive bogen var det evindeligt tilbagevende spørgsmål: “Hvad skal vi servere til …?”. Ofte har vi proteindelen af et måltid på plads og ofte er vi ikke så opfindsomme i forhold til at finde på tilbehøret. Det skal man så nok få lavet om på efter at have læst denne skønne kogebog.

Emma Martinys mission med bogen er da også at få os til at tage en ekstra portion kål – bare fordi det smager så godt. At salaten bliver den mest ombejlede ret på middagsbordet.

Boganmeldelse FADL kogebøger-6 Boganmeldelse FADL kogebøger-7

“Skønne salater & vidunderligt tilbehør” er på 323 sider i et lækkert format, der oser af god kvalitet (hardback – I love it). Den er opdelt i følgende kapitler:

 1. Forretter/ måltidssalater
 2. Grønne salater
 3. Mægtige salater
 4. Lune salater
 5. Tilbehør
 6. Dip og dyp
 7. Frugtsalat og sundt sødt

Layoutet er friskt og ungdommeligt. Der er brugt forskellige skrifttyper til opskrifternes overskrifter, hvilket ser rigtig godt ud. Opskrifterne er meget overskuelige med tekst i den ene side og en kolonne for sig selv med ingredienserne. Det er lidt svært at beskrive, men det fungerer utrolig godt. Alle opskrifter er illustreret med skønne fotos.

Det er ikke en LCHF kogebog – med lidt god vilje kan man kalde den for low carb. Det er nu ikke noget, der trækker ned for mig, for det er let at tilføje lidt ost eller en fed dressing – og fjerne nogle linser og frugt fra en opskrift. Jeg har blandt andet allerede lavet denne skønne ristede blomkålscouscous med spinat, mynte og tahin, som Emma Martiny var i morgentv med.

Boganmeldelse FADL kogebøger-5

 

Der er en del kendte opskrifter for mig (især afsnittet med tilbehør) – men nu er jeg også en halvgammel husmor på 50+ (og jeg har lavet rigtig meget mad). Trods det følte jeg mig meget inspireret efter at have læst bogen – og det er uden tvivl en bog, som jeg vil bruge som opslagsbog, når jeg ikke lige ved, hvad jeg skal servere til …..

Emma Martiny har bedrevet en virkelig smuk og inspirerende kogebog. Du får opskrifter, der er lette at gå til – sammen med flotte fotos. Bogen henvender sig til alle, der gerne vil lave noget smukt og sundt tilbehør – og det er uanset, om du er ung eller gammel i et køkken. Vi kan (og skal) jo alle lære nyt.

Give away  – vi trækker hele 2 vindere på søndag den 8/2 2015 kl 20.00 🙂

Hvis du kunne tænke dig et eksemplar af “Skønne salater & vidunderligt tilbehør”, så kan du deltage ovre på Facebook (helst) eller ved at skrive en kommentar her på bloggen (hvis du ikke har Facebook).

Vejledende udsalgspris for bogen er 349,95 kr, men du kan købe den hos Gucca.dk for 253,95 kr.

Anmeldereksemplarer og give away er sponsoreret af FADL´s forlag.

Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver os en kommission på 8%, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Prisen er den samme for dig. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv bruger og og kan stå inde for.

33 thoughts on “Skønne salater & vidunderligt tilbehør – boganmeldelse og give away

 1. Rosa siger:

  Prøver lykken igen igen 🙂 Ville være så skønt at kunne føje denne til rækken af smukke bøger med sundt indhold 😉 Tak fordi I laver alle disse giveaways 😀

  Like

 2. Louise siger:

  Jeg er helt sikkert med i konkurrencen! Håber jeg har heldet med mig, da jeg virkelig godt kunne bruge lidt ny inspiration.

  Like

 3. Nina Laursen siger:

  Er selv idé forladt omkring salat / tilbehør – har desværre en tendes til at køre med de gamle kendinge … så ja tak til ny inspiration

  Like

 4. Lis siger:

  Rigtig god ide, kunne være skønt at sidde med en sådan bog i hånden og få ny ekstra inspiration til tilbehøret – og så det er “grønt” – flot at hun i så ung en alder allerede er opmærksom på hvordan et måltid kan blive godt og sundt.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s