2014 – et tilbageblik

Her kommer lidt tal fra WordPress om året, der er gået. Det er godt nok skrevet på engelsk – men er lidt sjovt at læse, synes jeg. Tak til alle jer, der indimellem lægger en kommentar til vores indlæg. Det er vi rigtig glade for.

Året  har bragt en del forandringer for os på Rav Food.  Først og fremmest er Nina flyttet hjemmefra – og Katrine flytter om en uge. Derfor har det mest været mig, Kathe, som har skrevet på bloggen. Det vil nok ikke ændre sig, da pigerne får travlt med kærester og studier i de kommende å. Men forhåbentlig kommer der et indlæg fra dem i ny og næ.

2015 vil for bloggen stå i LCHF´ens tegn – og især med fokus på vægttab. Der vil komme en masse sunde opskrifter – og måske nogle opdateringer i ny og næ omkring projekt vægttab. Hvis der er noget, som du savner på bloggen – opskrifter eller emner – så læg endelig en kommentar.

Sidst men ikke mindst – I ønskes alle et brag af en nytårsfest og et rigtig lykkeligt nytår ❤

The Louvre Museum has 8.5 million visitors per year. This blog was viewed about 790,000 times in 2014. If it were an exhibit at the Louvre Museum, it would take about 34 days for that many people to see it.

Klik her for at se hele rapporten.

2 thoughts on “2014 – et tilbageblik

 1. Rikke siger:

  Rigtig godt nytår til dig og dine, glæder mig til at følge dig i 2015 og få god mad inspiration til at få lækker mad, selvom de overflødige kilo skal væk.
  Kh Rikke

  Like

  • Kathe siger:

   Tak skal du have – og i lige måde.
   Jeg tror, at 2015 her på bloggen kommer til at stå i den strikse LCHF´s tegn. Det er her, jeg trives – og så skal jeg bare have det til at fungere mht vægttab også 🙂

   Kh kathe

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s