Spicy peanutbutter spaghetti med squash og peberfrugt

Det er alt for lang tid siden, jeg sidst har postet her. Jeg har simpelthen ikke haft tid og overskud til at gøre det. Men det har heldigvis ændret sig! Da jeg er flyttet hjemmefra, har jeg desværre ikke haft min søsters kamera til at tage billeder med, men må nøjes med min smartphone. Så jeg håber I kan bære over med det ;).

Retten her er lavet med fuldkorns spaghetti, da jeg ikke spiser LCHF ligesom Katrine og Kathe. Men du kan sagtens bruge squash spaghetti eller Miracle Noodles i stedet for.  Hvis du ligesom mig har en kæreste ( eller mand / familie) , som har brug laaaangt mere mad eller gerne vil have mere pasta, så kan du bare lave lidt ekstra pasta og sovs til vedkommende. Rigtig god fornøjelse 🙂

Spicy peanutbutterspaghetti med squash og peberfrugt

Opskriften rækker til ca. 2 personer

Du kan udskifte pasta / squash delen med lige den slags, som du bedst kan lide – evt. LCHF pasta eller Miracle Noodles. Jeg har redigeret i opskriften, så man får en halv gang ekstra peanutbuttersovs ift., da jeg lavede den. Let’s face it, men kan aldrig få for meget sovs, vel?! 😉

Ingredienser:

 • ca 1 squash
 • ca 1/3 pakke fuldkornsspaghetti
 • 3 peberfrugter, skåret i strimler
 • 300 g kylling, stegt og skåret i små stykker
 • 3 forårsløg, fint hakket
 • salt, peber

Spicy peanubuttersovs:

 • 3 spsk peanutbutter
 • 3 spsk soy sauce
 • 1,5 spsk æblecidereddike
 • 1,5 tsk Worchestershire sauce (også kaldet English sauce)
 • 2-4 tsk stærk chilisauce efter smag

Fremgangsmåde:

 • Sæt vand over til spaghettien og kog den efter anvisningerne på pakken
 • Hvis kyllingen ikke er stegt, gøres det nu.
 • Herefter skal peberfrugterne og den lyse halvdel af forårsløgene  steges sammen på en pande. Den grønne del af forårsløgene gemmes og bruges senere.
 • Bland ingredienserne til saucen sammen i en skål og smag til med chili sauce.
 • Lav strimler til squashspaghetti ud af squashen med dit mandolinjern eller spiralizer (Jeg har desværre smidt mit sikkerhedsgreb væk, så jeg fik kun lavet nogle små korte stykker).
 • Du kan selvfølgelig altid bruge et almindeligt rivejern eller selv skære den i strimler.
 • Når spaghettien er kogt blandes den med stegt peberfrugt / forårsløg, kylling og sovsen.
 • Hak den grønne del af forårsløget, som du gemte og drys det over din færdige ret sammen med lidt salt og peber.
 • Velbekomme

-Nina

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s