Kähler blogger event og give away

EDIT den 24/11 kl 20: Vi har fundet vinderen af vores give away. 1000 tak for alle jeres spændende og kreative forslag. Det var utrolig svært at vælge, men vi har besluttet os for, at vinderen er Katrine, som har bloggen lowcarblivsstil.dk. Katrine vandt med følgende forslag (og vi håber, at få lov til at bringe opskriften):

Ej, hvor er det nogle fine sager! 🙂
Jeg ville elske sættet i farve jade – den er da for skøn! 🙂
Uhh.. Det bliver meget sværere at vælge hvilke lækre low carb lækkerier der skal i. Men jeg tror ikke jeg kommer uden om, at lave min fudge med kokosmælk med lakrids/hindbær coating – Det er så lækkert! 🙂
KH. Katrine

I slutningen af september var vi så heldige at blive inviteret til en blogger eftermiddag i Kählers smukke patriciervilla i Aarhus, hvor de også driver restauranten Kähler Villa Dining. Det var vores første rigtige blogger event og vi var meget spændte. Derfor var vi heller ikke i tvivl om at vi ville rejse den lange vej, så vi 3 tøser satte os ind i Volvo´en og kørte fra Odense til Aarhus midt i eftermiddagstrafikken.

Men godt at vi gjorde det, for det var en stor oplevelse. Kähler havde inviteret ca 24 bloggere, hvor de fleste var bloggere indenfor mode og livsstil. Faktisk var der kun os og så Malou Klidmoster, som var madbloggere. Men det var til gengæld også vældig hyggeligt at sludre med hende om vores fælles interesse for mad – selvom de andre altså også var ganske søde.

Det var også rigtig hyggeligt at møde folkene bag Kähler, som vi i forvejen kendte lidt til fra vores mail korrespondance. Her sidder Nina i en stille stund og sender en lille sms  (billedet venligst udlånt af Stylepusher.dk, som også var med i Aarhus 🙂

Kähler blogger event og give away

Kähler blogger event og give away

Designeren bag Mano serien, Jeanette List Amstrup, præsenterede Mano serien og fortalte os om sine tanker bag kollektionen. Hun fortalte bl.a.,at ideen til seriens organiske former fik hun ved at fylde gips i ballonerne, forme keramikken uden om ballonerne og på den måde mærke, hvad der føltes rigtigt.

Formålet med hendes design er at lave ting, der ikke står gemt i køkkenskabet, men som appellerer til at blive brugt. Det var en stor oplevelse at høre om hendes arbejdsprocesser, men også være i villaen, som er utrolig smagfuldt indrettet med dansk design gennem mange årtier.

Kähler blogger event og give away

Vi har fået nogle forskellige skåle og kopper fra Mano i farverne rød, grøn og blomme. De er virkelig smukke og kan kombineres på kryds og tværs. For mig er det en helt ny oplevelse, at tingene ikke skal være helt ens for at passe sammen. Men det bedste ved Mano serien er de organiske former, som nærmest råber om at blive brugt.

Kruset, som er mit yndlings, ligger bare så godt i hånden og føles hyggeligt og rart. Og når man har hørt Jeanetts Amstrups beskrivelse af, hvordan hun har skabt det – ja, så forstår man, hvorfor det er så rart at holde om.

Kähler har været så gavmilde at sponsorere en give away til en af jer læsere.  En af jer kan vinde et stort krus, et lille krus, en skål og en tallerken fra Mano serien ( i en valgfri farve) til en samlet værdi af 570 kr.

Krav til deltagelse i vores give away:

 1. Du skal blot gå ind på Kählers hjemmeside og beslutte dig for, hvilken farve, du kunne tænke dig.
 2. Noter farven i en kommentar til indlægget her.
 3. Dernæst skal du i den samme kommentar fortælle, hvilke julegodter (gerne low carb), som du kunne tænke dig at servere i dine Mano produkter.
 4. Du må meget gerne følge os på Bloglovin og/ eller like os på FB – det er dog ikke et krav for deltagelse i konkurrencen. Men jo flere faste læsere, vi har – jo gladere bliver vores sponsorer. Og glade sponsorer betyder gode (og store) give aways til jer 🙂

Vi vælger en vinder søndag den 24/11 kl 20.00.

Præmien er sponsoreret af Kähler, men indholdet i dette indlæg er 100 % vores egne meninger.

113 thoughts on “Kähler blogger event og give away

 1. Tina petersen siger:

  Hvis det er i mellem alle deres farver man må vælge er jeg vild med den der bare hedder “grøn”, hvis det kun er mellem de nye farver jeg vild med den “jadegrønne”

  Der er slet ingen tvivl om hvad der skal serveres i dem, gløggkugler selvfølgelig!

  Like

 2. Maiken Bundgaard siger:

  Blommefarven er klart min farvorit 🙂 Jeg har planer om at lave nogle lækre dadelkugler som julekonfekt i år som helt klart skulle serveres i den fine skål 🙂

  Like

 3. Katrine siger:

  Jeg er helt vild med den lækre Plum-farve, så den vilde gøre lykke hjemme hos os – specielt, hvis den var fyldt med lækre hjemmetrillede julekugler af blendede dadler, mandler, lidt kokosolie og et gavmildt drys lakrids. Prøv også at erstatte lakridsen med kanel. Det smager, så juleenglene synger 🙂

  Glædelig (for)jul fra
  Katrine

  Like

 4. Signe Mehl siger:

  Jeg er helt vild med den lilla plum. Det er en så flot farve!
  Low carb or not. Jeg er vild med tørrede figener, som kan ligge fint på en fin tallerken sammen med lidt chokolade, når selv forkælelsen træder ekstra meget ind. Og måske også et par havregryns kugler, som slet ikke hører med til low carb men der er jo havregryn i. 😉

  Like

 5. anjasund siger:

  Jeg vil ønske mig sættet i den smukke jadefarve. Det skal fyldes med min absolutte julefavorit; dadler fyldt med marcipan og overtrukket med god mørk chokolade😊

  Like

 6. Nadine Nielsen siger:

  Jeg er vild med den jade grønne kop! Og den skal fyldes med en lækker peberkage-shake, som virkelig får en i julestemning med sin pebernøddesmag.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s