Squash med Pesto, Tomat og Ost

Denne opskrift er fra Fit4Livins opskrift på Zucchini Boats. Der er dog nogle få ændringer. Da jeg var yngre blev jeg af en god veninde introduceret til flutes med pesto, tomat og ost. Det skal siges at brødene var kridhvide og osten var den fuldfede røde runde ost, som smager guddommeligt. Desværre er de jo ikke ligefrem sunde, og jeg ender i hvert selv altid med at føle mig oppustet efter at have spist en masse brød. Denne her opskrift er en meget sundere version, som man kan nyde med god samvittighed! “Squash bådene” kan bruges som tilbehør til aftensmaden eller som en forret. Hvis du vil nøjes med at spise dem alene, kan du med fordel lægge noget skinke under tomaterne.  God fornøjelse!

Ingredienser til 3 både

  • 1 squash
  • 3-5 tomater (afhængig af størrelse og mængde)
  • pesto
  •  ost
  • salt
  • oregano el. basilikum

Skær squashen på langs ud i 3 skiver. Smør skiverne med et tyndt lag pesto (el. tykt – hvis du har lyst til det )

Tomaterne skæres i skiver og lægges oven på
pestoen (gerne mange, de giver en god sødme!). Derefter drysses de med en god ost og derefter salt og oregano / basilikum. De bages i oven ved 200 graders varmluft i ca. 10-15 min (til osten foroven får lidt farve).

-Nina

2 thoughts on “Squash med Pesto, Tomat og Ost

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s