Velkommen!

Goddag, goddag til dig derude som ikke har kunnet dy sig for at tjekke vores blog ud!

Denne blog skrives af Kathe Rav og Nina Rav (deraf navnet): Mor og datter. Her vil vi poste opskrifter af mad, som vi laver til hverdag, fest og hygge. Det kan være alt fra  lækre opskrifter på desserter til hurtige aftenmadsretter, når man ikke lige har tid til det store og komplicerede. Når vi laver mad, prøver vi på at lave proteinrige retter med få kalorier. Dvs. at vi i hverdagen spiser meget lidt eller intet stivelse, altså brød, pasta, ris etc. Men selvfølgelig er vi nogle sukkergrise, og derfor skal der en gang i mellem også være plads til en god hjemmelavet cheese cake eller vores bedste venner: Ben & Jerry!  Bloggen er også til, for at vi kan se tilbage og  få inspiration til retter, især når jeg og min søster Katrine flytter hjemme fra om 1-2 års tid, men  forhåbentlig til inspiration også for dig!

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive!

– Nina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s