Bananpandekager

Da jeg først så opskriften på disse, nægtede jeg at tro på, at de kunne være specielt gode – men jeg lover dig, det er de! I hvert fald hvis du kan lide bananer!

Nemme protein pandekager

billede lånt fra theskinnyconfidential.com

Opskriften lyder således:

 • 1 banan
 • 2 æg
 • krydderier: f.eks. vaniliepulver, kanel el. kardemomme
 • evt. smør

Når du bikser ingredienserne sammen, vil du sikkert synes at dejen ikke er særlig “pandekage”-agtig, men sådan skal den være. Tilsæt krydderier efter smag; kanel for nogle julede pandekager eller kardemomme og vanilie for de mere gammel’daws slags. Lav nogle små kager på panden i stil med amerikanske pandekager. Du kan stege dem i lidt smør eller på en non-stick pande, hvis du vil spare på kalorierne. Du kan for eksempel spise pandekagerne med friske bær, sukkerfri marmelade eller lidt sukkerfri ISIS is.

-Nina

3 thoughts on “Bananpandekager

 1. Camilla siger:

  Hejsa.
  Nu kommenterer jeg også lige på det her indlæg, så du kan se at jeg ikke kun kan stille dumme spørgsmål 😉
  Jeg vil nemlig bare lige sige at jeg spiste disse pandekager til morgenmad i dag med græsk yoghurt og hakkede pistaciekerner ovenpå. NØJ det var godt! Jeg skiftede dog det ene æg ud med et bæger æggehvide, for jeg synes godt æggesmagen kan blive for gennemtrængede ellers. Men thumbs up herfra 🙂 Jeg er lidt ny her, men har bare lyst til at prøve ALLE opskrifterne! Det hele ser så lækkert ud.
  Kh. Camilla

  Like

 2. Karin siger:

  Hej med jer. Ja så blev fridagen lige brugt på at lave hurtig æbledessert, rødkålssalat med nødder, små pandekager og hokkaidomos, samt sukkerfri jordbærmarmelade. Familien har været smagsdommere og alt er absolut godkendt!! Hvilken herlig og inspirerende blog – jeg føler mig SÅ inspireret:-) afventer spændt det næste indlæg.

  Like

  • katherav siger:

   Hej Karin
   1000 tak for de pæne ord. Det er dejligt, at vores små køkkenprojekter også kan være inspirerende for andre.
   Kh kathe

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s